Willkommen

кои сме ние

Launchlabs e международно студио за бизнес редизайн с офиси в Базел, Берлин, София и Бангалор. Подпомагаме компаниите в пътя им към иновациите като комбинираме различни дизайн дисциплини и гъвкави методологии – от дизайн мислене, дизайн на услуги, лийн стартъп и скръм, до бизнес моделиране и бранд дизайн.

learning labs

oбучителни програми

learning labs

В основата на обучителните ни програми е предаването на знания и насърчаването на екипите да иновират и да бъдат ориентирани към клиента. Създаваме интерактивни обучителни преживявания, чрез които екипите да изграждат практически умения, да имат предвид гледната точка на потребителите и да валидират бързо нови идеи.

Научете повече
project labs

иновационни и стратегически проекти

project labs

С работата по проекти насърчаваме екипите да да действат бързо в комплексни стратегически, иновационни проекти или такива, които имат нужда от подобрение. Подготвяме и направляваме процес, в който екипите проучват скрити потребителски нужди, достигат до нови идеи и създават прототипи, които валидират всяка итерация.

Научете повече
transformation labs

пространства и процеси на работа

transformation labs

Подхождаме холистично към начина на работа в организациите – от физическото място до дигиталното пространство и всичко помежду им. Анализираме наличното, за да създадем оптималната за всяка организация нова среда за съвместна и споделена работа, както и процеси, които насърчават продуктивността и креативността на екипите.

Научете повече

Клиенти

От 2014г. насам обучаваме и разработваме широк кръг проекти с мултинационални компании, малки и средни предприятия, стартиращи фирми, неправителствени организации и публични институции по пътя към по-гъвкава работна среда, мотивирани екипи и качествени услуги.

Вижте всички проекти

От практиката

Контакт

+359 882 477 288

Или използвайте формата:

  • {{ auswahl }}

Ще се радваме да Ви посрещнем!

Wegbeschreibung, Berliner Höfe