Willkommen

услуги

launchlabs София е студио за бизнес иновации и организационна трансформация. Предлагаме проектна фасилитация, практически обучения и консултации в съвременна организационна трансформация. Използваме холистичен подход и персонализирани услугите, за да отговарят на нуждите на вашия екип и спецификата на организацията.

Обучителни програми

Придобийте умения

Обучителни програми

В обучителните ни програми предаваме знания и насърчаваме екипите да иновират, да бъдат клиентско-ориентирани и да създават добър дизайн на всяко ниво на работа. Създаваме интерактивни обучителни преживявания, чрез които екипите изграждат практически умения да взимат предвид гледната точка на потребителите, да творят заедно и да валидират бързо нови идеи.

Научете повече
Работа по проекти

ПОЛУЧЕТЕ РЕЗУЛТАТИ

Работа по проекти

С работата по проекти ние насърчаваме екипите да бъдат смели и да действат бързо що се касае до комплексни стратегически, иновационни проекти или такива, които имат нужда от подобрение. Ние подготвяме и направляваме процес, в който екипите проучват скрити потребителски нужди, създават нови идеи, създават и валидират прототипи и ги правят все по-добре с всяка итерация.

Научете повече
Лаборатории за трансформация

Трансформиране

Лаборатории за трансформация

В нашите лаборатории за трансформация ние подхождаме холистично към начина на работа в организациите – от физическото място до дигиталното пространство и всичко помежду им. Анализираме наличното и създаваме нови колаборативни пространства и процеси, които насърчават продуктивността и креативността на екипите.

Научете повече

Клиенти

От 2014г. насам обучаваме и разработваме широк кръг проекти с мултинационални компании, малки и средни предприятия, стартиращи фирми, неправителствени организации и публични институции по пътя към по-гъвкава работна среда, мотивирани екипи и качествени услуги.

Вижте всички проекти

От практиката

Контакт

+359878107105

Или използвайте формата:

  • {{ auswahl }}

We look forward to welcoming you soon at launchlabs!

Wegbeschreibung, Berliner Höfe