fbpx

transformation labs

Дизайн на пространства и процеси на работа

Пространството е само един от елементите за трансформация в организациите, но е изключително значимо, тъй като засяга как организацията работи и как изглежда.

Развихме програмата след анализ на собствената ни организация и какво стимулира нашата продуктивност, екипна работа и творчески резултати. Разгледахме кое влияе на начина, по който обслужваме клиентите си. След това наблюдавахме много други организации, с които сме работили, идващи от всевъзможни сектори по света. Някои от тях силно творчески ориентирани и винаги на върха на технологичните тенденции, други не толкова. Някои са големи, други малки. Някои с екипи, разположени на едно и също място, други с виртуални екипи. Някои разчитат на обслужването на клиента лице-в-лице, други са изцяло онлайн.

Стигнахме до модели и идеи, които да прототипираме. Докато прототипирахме открихме, че пространството е един очевиден проблем сред организациите. От страна на служителя забелязахме многократно как стандартната зала за срещи може да повлияе на екипната работа, творческото мислене и дори скоростта на работа. Обратното, място за срещи, изградено като динамично пространство може да доведе до по-добро екипно взаимодействие, по-бързо вземане на решения и измисляне на нестандартни идеи. Същото е валидно и за търговската мрежа. Забелязахме, че потребителите и служителите са по-инертни при затворени и претрупани работни места.

Така се озовахме в ситуация, създавайки дизайн за креативни стаи, иновационни war rooms, гъвкави лаборатории, магазини, книжарници и банкови клонове на бъдещето.

Офис-Impressionen

Офис пространство, бърз преглед:

В подхода ни към създаването на офис пространствата има два отличителни неща. Първото е процесът, който следваме, за да измислим финалния дизайн и второто е – самият дизайн. Процесът включва проучване на самото място, което поставя вашите служители и вашите организационни процеси в центъра на този процес. Това ни позволява да създаваме заедно с вас функционални пространства, които насърчават правилното количество екипна работа, продуктивност и креативност за вашата организация и които са достатъчно гъвкави да са подходящи за различни стилове на работа и работно натоварване. 

За финалния дизайн, ние работим с най-иновативните архитекти, интериорни и графични дизайнери, както и технологични специалисти, които създават стил и характер на вашия втори дом – офиса. Финалният резултат не е просто още един добре изглеждащ офис, а е едно балансирано място. Място,  което комуникира вашата бранд идентичност, вдъхновява вашия екип да работи по-ефективно и подобрява преживяването на посетителите. 

 

За кого е подходящо:

Екипи управленско ниво, работещи върху обновяване на офис пространствата, създаване на иновационни лаборатории, креативни зали, гъвкави и разчупени тренинг зали или зали за срещи и тн.

 

Какво предлагаме:

Функционални схеми и дизайнерски концепции

Архитектурни рисунки и 3D модели

Технически дизайн

Материали и избор на продукти

Съдействие за имплементация 

 

Какво получавате:

Функционално, гъвкаво и вдъхновяващо офис пространство за вашите служители, което комуникира вашата бранд идентичност.

Търговски площи-Impressionen

Дизайн за търговски площи: бърз преглед:

При създаването на дизайн за търговски пространства предлагаме от еднократни концепции на магазини и клонове на бъдещето до дизайн на цялостни търговски мрежи и ръководства. 

Процесът включва проучване на място, което поставя в центъра клиентите и успеха на бизнеса ви в центъра. Изследваме клиентската пътека от началото до края, бек-енд процесите и динамиката в сектора, за да можем да създадем заедно функционални пространства, които насърчават безпроблемни, приятни и запомнящи се клиентски преживявания. Отиваме дори по-напред, за да разберем и разрешим проблеми, свързани с реденето на клиентите в търговското пространство, направляването на клиентите вътре, момента на пристигане и тръгване или всичко друго, което може да се окаже проблем за клиентското преживяване. 

За финалния дизайн ние работим с утвърдени архитекти, интериорни и графични дизайнери, както и технологични експерти. 

Финалният резултат е не просто добре изглеждащо търговско пространство, а едно балансирано място, което комуникира вашата бранд идентичност, улеснява изпълнението на ефективни транзакции и предлага изключително клиентско преживяване. 

 

За кого е подходяща тази програма:

Бранд и търговски мениджъри, мениджъри пространство, които са работили по обновяването на търговската мрежа, нов дизайн стандарт или създаването на временни магазини.

 

Какво предлагаме: 

Функционални схеми и дизайн концепции

Архитектурни рисунки и 3D модели

Технически дизайни

Избор на материали и продукти

Съдействие по имплементацията

Дизайн стандарти, ръководства за бъдеща имплементация

Какво получавате: 

Функционално и модерно търговско място, което комуникира вашата бранд идентичност.

Работни процеси-Impressionen

Дизайн на процеси на работа 

Очаквайте скоро.